English Swedish Danish Norwegian Finnish
Log på

Glemt kodeord?

FileMaker 16 Är Här!

FileMaker släpper sin förbättrade plattform för att skapa anpassade appar Nya funktioner hjälper företag att snabbt designa och leverera anpassade appar SANTA CLARA, Kalifornien. – 9 maj 2017 – Idag annonserade FileMaker, Inc. lanseringen av FileMaker 16-plattformen, den senaste versionen av företagets framgångsrika plattform för anpassade appar.

9. maj 2017

FileMaker-plattformen innehåller allt som behövs för att skapa, dela och köra anpassade appar för företag. Den gör att det går enklare och snabbare att designa och leverera anpassade appar för distribution mobilt, i molnet och lokalt

FileMaker 16-plattformen innehåller nya kraftfulla och sofistikerade funktioner som hjälper organisationer att lösa problem snabbt och enkelt. Dessa förbättringar innebär att användarna kan skapa bra appar som fungerar på iPad, iPhone, Windows, Mac och webben.

Läs mer om FileMaker 16-plattformen: http://www.filemaker.com/r/16

Hämta en kostnadsfri provversion: www.filemaker.com/r/16trialUppdateringarna är bland annat:

• Mobilitet: Animationer och övergångar med scripts har lagts till för att visuellt vägleda användarna när de navigerar i sina anpassade appar i FileMaker Go-appen. Med förbättrad signaturinhämtning för FileMaker Go-appen kan användarna signera dokument på iPad och iPhone precis som i ett pappersformulär.

• Integration: Det är enkelt att utbyta data med andra webbtjänster och -program med hjälp av de förbättrade cURL-alternativen och fördefinierade JSON-funktionerna i FileMaker Pro.

• Utveckling: Det nya fönstret Layoutobjekt ger en hierarkisk lista över alla objekt i layouten. Det innebär att det är lätt att göra ändringar i ett objekt utan att behöva dela upp hela uppsättningen av objekt.

• Skalbarhet: Anpassade appar som nås via FileMaker WebDirect kan nu användas av upp till 500 användare samtidigt, vilket gör det lättare att dela data med ett helt företag.

• Säkerhet: Förbättrad säkerhet för anpassade appar tack vare förenklad autentiseringshantering med OAuth 2.0 och tredjepartsleverantörer för autentisering. Det går nu att använda befintliga identifieringsuppgifter för Amazon, Google eller Microsoft Azure för att logga in i FileMaker-baserade appar.

Ann Monroe, vice president över global marknadsföring, FileMaker, Inc., säger: "Dagens ledare förstärker sina företag med verktyg som snabbt hjälper dom att anpassa sig när behoven förändras. FileMaker 16-plattformen bygger vidare på vår framgångsrika plattform och ger FileMaker-kunderna de senaste funktionerna som gör att de kan skapa anpassade appar som passar för deras specifika behov idag och i framtiden."


Don Kenchel, grundare, Lefthand Thinking, säger:
"Möjligheten att visualisera FileMaker-data genom Tableau har verkligen öppnat dörrar för oss så att vi har kunnat utöka programleveranserna inom läkemedels- och fastighetsbranscherna. FileMaker ger oss ett sätt att enkelt och snabbt sätta ihop anpassade appar som passar våra kunders unika behov utan att de kräver mycket underhåll. Vi har faktiskt kunnat eliminera några mycket kostsamma externa leverantörer och kan i stället använda FileMaker för att uppfylla flera av deras behov."

Claus Lavendt, grundare, Datamanix:
"Med det massiva stödet för cURL i FileMaker 16-plattformen är hela världen av anslutningar vidöppen. Nu kan vi integrera med nästan varje webbtjänst eller -system i världen. Det är verkligen vad framtiden handlar om och det ger våra kunder stort mervärde."

Stödresurser:
• Besök http://info2.filemaker.com/FM16DigitalAssets.html för logotyper, bilder och ytterligare citat

Om FileMaker, Inc.
FileMaker, Inc. är ett dotterbolag till Apple och levererar enkel, kraftfull programvara för att enkelt skapa företagsanpassade appar som fungerar sömlöst på iPad, iPhone, Windows, Mac och webben. Företag använder FileMaker-plattformen för att effektivisera sina verksamhetsprocesser och öka den övergripande produktiviteten. www.filemaker.com/se